26.4 C
Blanes

Tramiten el projecte per canalitzar les aigües residuals de la platja de Santa Cristina

L’ajuntament està elaborant el projecte per evacuar les aigües residuals de la platja de Santa Cristina. Ara van a parar a una instal·lació privada, pertanyent a un hotel, i l'objectiu és que canalitzar les aigües fins a la xarxa de clavegueram.   El regidor de medi ambient, Ignasi Riera, explica que volen “regularitzar” la situació […]

Darreres Notícies

L’ajuntament està elaborant el projecte per evacuar les aigües residuals de la platja de Santa Cristina. Ara van a parar a una instal·lació privada, pertanyent a un hotel, i l'objectiu és que canalitzar les aigües fins a la xarxa de clavegueram.

 

circo de las estrellas

El regidor de medi ambient, Ignasi Riera, explica que volen “regularitzar” la situació i utilitzar equipaments públics. El mateix procés ja s'ha dut a terme a Sa Boadella. El que pretén l'ajuntament és anar sanejant les platges de Lloret per tal de preservar el seu entorn natural.

 

En el cas de Santa Cristina, el projecte consisteix en instal·lar un sistema per bombar les aigües pendent amunt, que és on hi ha la xarxa de clavegueram. El projecte d'evacuació de les aigües residuals de la platja de Santa Cristina es troba en fase de redacció.

 

S'ha aprovat de forma inicial, i ara es troba en període d'informació pública per si algú vol presentar al·legacions. Un cop tramitada, la iniciativa necessitarà una partida pressupostària. Segons l'ajuntament, els diners es reservaran en els pressupostos del 2008 o del 2009.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist