18 C
Blanes

Transport públic per anar al nou CAP de Fenals

Totes aquelles persones que vulguin arribar amb transport públic al nou CAP de Fenals ja poden fer-ho amb un de provisional que es mantindrà mentre durin les obres de l'Avinguda Amèrica, és a dir, aproximadament durant un mes. Així ho ha confirmat el regidor de transports, Joan Abaurrea, que ha explicat que durant el temps que durin […]

Darreres Notícies

Totes aquelles persones que vulguin arribar amb transport públic al nou CAP de Fenals ja poden fer-ho amb un de provisional que es mantindrà mentre durin les obres de l'Avinguda Amèrica, és a dir, aproximadament durant un mes.

Així ho ha confirmat el regidor de transports, Joan Abaurrea, que ha explicat que durant el temps que durin les obres serà la línia 2 del transport urbà de Lloret de Mar la que farà un recoregut alternatiu que inclou una parada just davant del CAP.

circo de las estrellas

Un cop s'acabin els treballs a l'Avinguda Amèrica la línia 2 tornarà a fer el seu recorregut originari i l'itinerari de Santa Clotilde el durà a terme la línia 1 o la 6 del transport interurbà.

D'aquesta manera es resol un tema que no ha estat exempt de polèmica, una de les oposicions més importants va ser la de la regidora d'Iniciativa Verds, Esquerra Unida i Alternativa, Rosa Maria Santamaria, que a l'últim ple del mes de desembre va denunciar que no hi havia possibilitat d'arribar al CAP de Fenals amb transport públic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist