26.4 C
Blanes

Treballadors del sociosanitari reclamen sous dignes

Una vintena de treballadors del geriàtric de Lloret han sortit al carrer avui al migdia per demanar millors condicions laborals. Les pancartes eren ben clares: "No als 500 euristes! Quina sort tenen els 1000euristes!" i "Per una millor estabilitat laboral". La representant sindical, Núria Puig, explica que “el conveni es compleix, però que garanteix males […]

Darreres Notícies

Una vintena de treballadors del geriàtric de Lloret han sortit al carrer avui al migdia per demanar millors condicions laborals. Les pancartes eren ben clares: "No als 500 euristes! Quina sort tenen els 1000euristes!" i "Per una millor estabilitat laboral". La representant sindical, Núria Puig, explica que “el conveni es compleix, però que garanteix males condicions per als treballadors, ja que, per exemple, un empleat amb un salari base cobra uns 700 euros nets al mes”.

 

circo de las estrellas

 

La idea inicial era anar pel carrer des de l’hospital fins a l’ajuntament. Però la policia ho ha impedit perquè la petició del permís per fer la manifestació el van demanar fora del termini establert per la llei. Per tant, els manifestants s’han quedat a la porta del centre cridant i xiulant. Malgrat que els treballadors depenen de la Corporació de Salut de la Selva i el Maresme, una auxiliar d’infermeria, Carmen Ruíz, assegura que el consistori hauria de donar-los suport. “Ara l’ajuntament vol construir un nou geriàtric i ha de lluitar per unes bones condicions perquè la gent gran pugui ser tractada com a éssers humans i no com a números, com ara els està tractant la Corporació de Salut de la Selva i el Maresme”, diu Ruíz.

 

 

De moment, els treballadors negocien amb la Corporació de Salut per solucionar el conflicte, però si no es troba una solució aviat no descarten tornar a sortir al carrer.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist