23.6 C
Blanes

Trien l’empresa que crearà dos parcs urbans a Lloret

Adjudiquen els treballs que permetran convertir, en parcs urbans, dues zones de Lloret: el Turó d'en Buc i Can Ribalaigua. El calendari indica que les obres començaran en pocs mesos i estaran enllestides al llarg del 2008. L'objectiu dels projectes és adequar els sectors, per tal que siguin accessibles, permetin el gaudi dels veïns i […]

Darreres Notícies

Adjudiquen els treballs que permetran convertir, en parcs urbans, dues zones de Lloret: el Turó d'en Buc i Can Ribalaigua. El calendari indica que les obres començaran en pocs mesos i estaran enllestides al llarg del 2008. L'objectiu dels projectes és adequar els sectors, per tal que siguin accessibles, permetin el gaudi dels veïns i minimitzin el risc d'incendis.

 

circo de las estrellas

La regidora d'obra pública i manteniment de l'ajuntament, Maria Antònia Batlle, explica que un dels aspectes que han prioritzat a l'hora d'adjudicar els treballs és que l'empresa tingui “cura de la natura”. En el cas del Turó d'en Buc, té una extensió de 3 hectàrees i s'hi vol crear un espai verd amb itineraris, bancs per a descansar i eliminar-hi les barreres arquitectòniques.

 

En el cas de Can Ribalaigua, el terreny té una pendent accentuada i això és el primer que s'adequarà. També inclourà aparells per a fer exercici. L'empresa encarregada dels treballs és Aglomerats Girona, que s'ha compromès a tenir-los fets en 6 mesos pel Turó d'en Buc i 4 mesos per Can Ribalaigua. El pressupost per a les dues obres és d'uns 500.000 euros.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist