17.9 C
Lloret de Mar

Tripadvisor atorga el certificat d’excel·lència al cementiri de Lloret

Tripadvisor ha atorgat el certificat d’excel•lència al cementiri de Lloret. Després de reconèixer els jardins de Santa Clotilde, el portal de viatgers ha destacat l’equipament modernista. El regidor de Cultura, Arseni Frigola, valora de manera molt positiva la notícia i assegura que aquestes dues peces del patrimoni lloretenc tenen un valor especial. El cementiri, inaugurat […]

Cementiri
Cementiri

Darreres Notícies

Tripadvisor ha atorgat el certificat d’excel•lència al cementiri de Lloret. Després de reconèixer els jardins de Santa Clotilde, el portal de viatgers ha destacat l’equipament modernista.

servicios profesionales jimenez

El regidor de Cultura, Arseni Frigola, valora de manera molt positiva la notícia i assegura que aquestes dues peces del patrimoni lloretenc tenen un valor especial.

El cementiri, inaugurat l’any 1901, conté obres d’art funerari de primer ordre, creades per arquitectes i escultors de renom, com Puig i Cadafalch, Lluís Llimona, Bonaventura Conill i deixebles de l’escola de Gaudí.

Per a Frigola és important que els propis usuaris facin bones valoracions de l’equipament. Tripadvisor es considera el portal turístic més gran del món, amb 260 milions d’usuaris, i periòdicament analitza tots els comentaris i les puntuacions dels viatgers que hi plasmen les seves opinions.

spot_img

El + Vist