22.2 C
Blanes

Troballa sorprenent a sota l’asfalt

Troben un esquelet humà sota l'asfalt d'una urbanització de Lloret, anomenada Font de Sant Llorenç. La troballa l'han fet uns operaris aquest dilluns, mentre estaven treballant en unes obres de canalització. Els ossos estaven sota l'asfalt, a prop de la vorera d'una parcel·la de la urbanització.   No se sap res sobre l'esquelet, ni si […]

Darreres Notícies

Troben un esquelet humà sota l'asfalt d'una urbanització de Lloret, anomenada Font de Sant Llorenç. La troballa l'han fet uns operaris aquest dilluns, mentre estaven treballant en unes obres de canalització. Els ossos estaven sota l'asfalt, a prop de la vorera d'una parcel·la de la urbanització.

circo de las estrellas

 

No se sap res sobre l'esquelet, ni si correspon a un home o una dona, ni tampoc quan va morir la persona. De moment, la policia ho està investigant. Les restes corresponen a un sol esquelet. La policia no descarta trobar-ne més sota l'asfalt. De moment, no s'ha esbrinat res sobre els ossos, ni l'edat de la persona a qui pertanyien ni tampoc quina és la mort que va patir.

 

L'esquelet l'han localitzat sota l'asfalt del carrer Montecarlo de la urbanització Font de Sant Llorenç. En concret, a davant de la parcel·la número 218.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist