24.7 C
Blanes

Turisme familiar i amb un nivell adquisitiu elevat

Aquest és el tipus de visitant que genera Navarra, un mercat que interessa a Lloret i a la Costa Brava. S'ha pogut constatar en una fira feta el cap de setmana a Pamplona, en què el litoral gironí ha estat un dels destins convidats. S'ha dut a terme la primera edició del certamen, destinat sobretot […]

Darreres Notícies

Aquest és el tipus de visitant que genera Navarra, un mercat que interessa a Lloret i a la Costa Brava. S'ha pogut constatar en una fira feta el cap de setmana a Pamplona, en què el litoral gironí ha estat un dels destins convidats. S'ha dut a terme la primera edició del certamen, destinat sobretot al públic final, el que busca un lloc per anar de vacances.

 

circo de las estrellas

La regidora de turisme de l'ajuntament, Anna Maria Gallart, explica quin és el perfil del turista navarrès, al qual se li vol fer descobrir els encants de la Costa Brava: “Viatgen amb la mainada. La majoria va a Tarragona, potser per la proximitat. El que pretén Costa Brava, des del patronat de turisme, és canviar aquesta tendència i fer-los descobrir la Costa Brava”.

 

Navarra és una regió amb un nivell de vida elevat. Això es nota en els seus habitants, segons la regidora, que s'han interessat, en el cas de Lloret, per hotels de luxe i apartaments, les platges i les activitats complementàries que s'hi poden fer, sobretot les relacionades amb la mainada.

 

L'ajuntament i el sector turístic tenen previst repetir l'any que ve en la fira, on assistiran, igual que aquest any, amb fulletons informatius i merxandatge promocional de Lloret. El proper certamen turístic és un dels plats forts de l'any. La fira de Berlin, que se celebra a principis del mes de març i que és especialment interessant pels professionals que la visiten.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist