18 C
Blanes

Últim dia per apuntar-se a la gimkana nocturna de Festa Major.

Avui dijous és l'últim dia per apuntar-se a la gimkana que tindrà lloc demà a la nit en el marc de la Festa Major de Lloret. L'organitza el grup Hòstia Quina Colla! Serà la primera vegada que es duu a terme aquesta activitat per Santa Cristina, ja que en les dues edicions anteriors la gimkana […]

Darreres Notícies

Avui dijous és l'últim dia per apuntar-se a la gimkana que tindrà lloc demà a la nit en el marc de la Festa Major de Lloret. L'organitza el grup Hòstia Quina Colla! Serà la primera vegada que es duu a terme aquesta activitat per Santa Cristina, ja que en les dues edicions anteriors la gimkana s'ha emplaçat dins les festes del barri del Molí.

Però aquest 2006 s'ha ubicat en la festa major. La previsió és que comenci a tres quarts de 12 de la nit en el passeig Manel Bernat. De moment, hi ha 8 grups apuntats de quatre persones, però des del Puntet s'espera que la xifra augmenti durant el dia d'avui. Recordin que el primer premi és un viatge a Turquia, el segon és una estada en la Costa Daurada i el tercer guardó és un sopar i entrades al Water World.

circo de las estrellas

A part de la gimcana, el dia de demà té una altra proposta a tenir en compte. És el segon concert del Clon Festival. Aquesta vegada actuen THE BON SCOTT BAND, que prometen convertir-se en clònics dels ACDC. La cita pels imitadors dels ACDC és demà, a 2 quarts d'11 de la nit, a la roca d'en Maig.

No ens cansem de repetir que és un concert gratuït i a l'aire lliure. A la mateixa hora, la zona de Sa Caleta acull una cantada d'havaneres amb els grups Llops de Mar i Sa Gavina. Després es repartirà cremat per a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist