26.4 C
Blanes

Un 27% dels veïns de Lloret compren el menjar a fora

Més d'una quarta part de la població de Lloret compra a fora. Segons el regidor de comerç, Víctor Llasera, es tracta del “producte alimentari diari”, és a dir, despeses considerables i constants. Llasera assenyala que cal trobar-hi una solució.   Les estratègies a seguir les marcarà el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials (POEC) de Lloret, que […]

Darreres Notícies

Més d'una quarta part de la població de Lloret compra a fora. Segons el regidor de comerç, Víctor Llasera, es tracta del “producte alimentari diari”, és a dir, despeses considerables i constants. Llasera assenyala que cal trobar-hi una solució.

 

circo de las estrellas

Les estratègies a seguir les marcarà el Pla d'Ordenació d'Equipaments Comercials (POEC) de Lloret, que estarà enllestit ben aviat. No està previst crear una zona comercial amb grans superfícies als afores, com hi ha a Blanes, per exemple, sinó augmentar el nombre d'establiments a dins de la trama urbana consolidada del municipi, per oferir tot tipus de productes.

 

En un altre ordre de qüestions, el regidor de comerç ha dit que aquest Nadal les vendes han estat superiors a les de l'any passat i que “s'ha notat afluència de compradors de fora durant els caps de setmana”. Avui, vigília de Reis, es preveu que les botigues obrin fins tard, perquè els compradors puguin adquirir, fins a última hora, els seus regals.

 

Les rebaixes comencen dilluns, és la data oficial, i s'allarguen dos mesos, fins el 7 de març. Lloret, com que gaudeix d’excepcionalitat turística, podrà obrir els diumenges, excepte els festius que estiguin assenyalats en el calendari comercial català.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist