18 C
Blanes

Un bus connecta Santa Coloma i la platja de Fenals

Santa Coloma de Farners i Lloret estan units pel servei d'autobús tres cops a la setmana. Passa només a l'estiu i permet als veïns de la capital de la Selva gaudir d'un dia a la platja de Fenals. La iniciativa és de l'ajuntament de Santa Coloma, per tal de connectar millor l'interior de la comarca […]

Darreres Notícies

Santa Coloma de Farners i Lloret estan units pel servei d'autobús tres cops a la setmana. Passa només a l'estiu i permet als veïns de la capital de la Selva gaudir d'un dia a la platja de Fenals. La iniciativa és de l'ajuntament de Santa Coloma, per tal de connectar millor l'interior de la comarca i el litoral.

 

circo de las estrellas

Aquest és el segon any consecutiu que tira endavant el bus, que utilitzen, de mitjana, una trentena de joves. Des de l'ajuntament, consideren que l'afluència de 3 cops a la setmana és suficient, però no descarten ampliar-la si hi ha prou demanda.

 

La iniciativa, com dèiem, és de l'ajuntament de Santa Coloma de Farners, i té com a objectiu donar resposta a la manca de transport públic entre la capital de la comarca i la costa. L'autobús enllaça Santa Coloma només amb la platja de Fenals a Lloret.

 

El servei està organitzat perquè l'utilitzin els veïns de la població selvatana. La sortida és a les 9 del matí i la tornada és a les 3 de la tarda. Recordem que l'autocar funciona tres cops a la setmana, els dimarts, dijous i diumenge d'estiu.

 

L'ajuntament, que ha batejat la iniciativa amb el lema “Vols anar a la platja?”, compta amb el suport de la Diputació de Girona i la secretaria de joventut de la Generalitat. 

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist