26.4 C
Blanes

Un centenar de persones reben a Jordi Pujol en la seva visita a Lloret de Mar

Al voltant de cent persones es van reunir ahir a l'hotel Rigat per rebre a l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. Entre els assistents hi havien representades moltes de les diferents associacions i entitats del municipi.   Precisament aquesta relació entre entitats i ajuntament és una de les coses que l'Alcalde, Xavier Crespo, va destacar […]

Darreres Notícies

Al voltant de cent persones es van reunir ahir a l'hotel Rigat per rebre a l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol. Entre els assistents hi havien representades moltes de les diferents associacions i entitats del municipi.

 

circo de las estrellas

Precisament aquesta relació entre entitats i ajuntament és una de les coses que l'Alcalde, Xavier Crespo, va destacar com important en el seu discurs. També va parlar de les petites coses que s'han anat fent al municipi i que són importants pels habitants de Lloret.

 

L'expresident del govern de Catalunya, Jordi Pujol, va fer referència a diferents aspectes d'actualitat que afecten al país i també a Lloret de Mar. I en aquest sentit va descriure a Xavier Crespo, com un bon polític i va recordar també que el municipi necessita un bon alcalde que governi durant els pròxims quatre anys.

 

Per altra banda l'Alcalde ha valorat molt positivament la visita de Jordi Pujol i ha recordat també que fa quatre anys, quan l'expresident de la Generalitat va venir a Lloret, va donar sort a CiU ja que l'agrupació política va guanyar aquelles eleccions.

 

Un acte, el d'ahir, que també va tenir com a protagonistes a dos lloretencs que van rebre de mans de Jordi Pujol una placa commemorativa com a senyal de reconeixement per la seva militància a CiU durant 25 anys.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist