21.8 C
Blanes

Un curt circuit crema part del pessebre de l’ajuntament

Un curt circuit ha provocat un incendi en el pessebre de l'ajuntament. Ha passat aquest cap de setmana, en concret, la nit de dissabte a diumenge. El foc ha afectat només la part inferior del naixement, ubicat a la plaça de la vila, ja que els bombers el van sufocar en qüestió de minuts. Les […]

Darreres Notícies

Un curt circuit ha provocat un incendi en el pessebre de l'ajuntament. Ha passat aquest cap de setmana, en concret, la nit de dissabte a diumenge. El foc ha afectat només la part inferior del naixement, ubicat a la plaça de la vila, ja que els bombers el van sufocar en qüestió de minuts. Les úniques explicacions que els bombers troben a l'incendi, de petites dimensions, són accidentals.

 

circo de las estrellas

Tot indica que ha estat un curt circuit o un escalfament de la conducció elèctrica. Es descarta, per tant, que l'hagin provocat. El pessebre i part cremada encara es poden observar avui dilluns, dia en què es desmuntarà el naixement de la plaça de la vila.

 

D'altra banda, tots els veïns que tinguin un avet, un arbre de Nadal, el poden deixar a la porta de casa seva, al carrer, on un vehicle de les brigades municipals el passarà a buscar. Entre avui dilluns i demà, poden col·locar l'arbre en el seu portal i el passaran a recollir tard o d'hora. El servei no té cap cost per al ciutadà i permet reciclar els avets nadalencs.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist