25.6 C
Blanes

Un home acaba amb un tret a la cama per una baralla a Lloret

Detenen tres homes a Lloret per una baralla que va tenir lloc ahir a la tarda. Per causes que encara no se saben, els implicats es van barallar enmig del carrer i un d'ells va acabar amb un tret a la cama. Els fets van passar ahir, a primera hora de la tarda, a la […]

Darreres Notícies

Detenen tres homes a Lloret per una baralla que va tenir lloc ahir a la tarda. Per causes que encara no se saben, els implicats es van barallar enmig del carrer i un d'ells va acabar amb un tret a la cama. Els fets van passar ahir, a primera hora de la tarda, a la riera (avinguda Just Marlés).

circo de las estrellas

 

Tres homes, veïns del municipi, van iniciar una baralla, en què tots tres van acabar ferits. Un, per arma de foc a la cama, un altre, per ferida d'arma blanca al braç, i el tercer, amb lesions a la cara a causa d’un gas lacrimogen.

 

Després de la baralla, els implicats van fugir, però la policia local els va enxampar poc després en llocs diferents. A un, en el lavabo d'una sala de jocs recreatius. En un altre, al seu domicili, a Lloret. I al tercer, a l'hospital comarcal de Blanes, on havia anat per les ferides de la cara.

 

Tots tres van quedar detinguts ahir mateix. Segons els mossos d'esquadra, dels detinguts, un sembla que sigui albanès i els altres dos romanesos. Tots tres viuen a Lloret. La policia està investigant què hi ha darrere la baralla.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist