25.6 C
Blanes

Un homenatge a Mozart dóna el tret de sortida a la programació de l’Espai XXS

"Mozart, 250 anys". És el nom de l'espectacle creat per Teatre de la Selva en motiu del 250 aniversari del músic de Salzburg.   Actuació, imatges i música conformen un muntatge que va adreçat a totes les edats i que pretén ser un homenatge sentit a Mozart. El seu director, Josep Bernat, argumenta que han […]

Darreres Notícies

"Mozart, 250 anys". És el nom de l'espectacle creat per Teatre de la Selva en motiu del 250 aniversari del músic de Salzburg.

 

circo de las estrellas

Actuació, imatges i música conformen un muntatge que va adreçat a totes les edats i que pretén ser un homenatge sentit a Mozart. El seu director, Josep Bernat, argumenta que han decidit que sigui un espectacle gratuït per poder divulgar les obres d’aquest gran músic.

 

L'estrena de l'espectacle dedicat a Mozart és aquest divendres, 26 de gener, a les 10 de la nit. El lloc és el teatre del Casal de l'Obrera, on s'ubica la programació de l'Espai XXS, que, amb aquesta proposta, inicia temporada. L'obra està dividida en dues parts. La primera és una representació actoral sobre la vida de Mozart. L'objectiu és explicar qui va ser realment l'autor del 'Rèquiem' o 'La flauta màgica'. 

 

Si l'actor Joan Romà Ortiz protagonitza la primera part de l'obra, la segona és una combinació de música i d'imatges que pretenen transportar l'espectador als carrers i monuments de la ciutat natal de Mozart, Salzburg, tot escoltant les seves creacions musicals.

 

Un espectacle d'allò més complert amb què Teatre de la Selva rendeix un tribut als 250 anys de l'aniversari de Mozart, després d'uns mesos d'assajos. Recordin que l'estrena és aquest divendres, a les 10 de la nit. L'obra dura una hora aproximada i es recomana a tot tipus de públic. L'entrada és gratuïta.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist