21.5 C
Blanes

Un milió de persones visiten Lloret en el 2006

Un milió de turistes ha fet estada a la població al llarg del 2006. La dada l'ha fet pública Lloret Turisme, que reconeix que l'ha d'acabar de confirmar. El seu gerent Maurici Carbó afirma que “segurament en aquest 2006 Lloret superarà el milió de visitants. Estem parlant també d’un augment de la xifra respecte el […]

Darreres Notícies

Un milió de turistes ha fet estada a la població al llarg del 2006. La dada l'ha fet pública Lloret Turisme, que reconeix que l'ha d'acabar de confirmar. El seu gerent Maurici Carbó afirma que “segurament en aquest 2006 Lloret superarà el milió de visitants. Estem parlant també d’un augment de la xifra respecte el 2005”.

circo de las estrellas

 

Aquest milió de visitants confirma que l'ocupació del 2006 és superior a la del 2005. Tot plegat satisfà el sector turístic, que acaba de deixar enrere unes festes de Nadal amb 31 hotels oberts, més que l'any passat, i plens en la seva majoria. Les 11.000 places disponibles a Lloret, en aquestes festes, van registrar puntes d'ocupació per Cap d'Any, amb un 90% de les places plenes, i per Nadal, amb un 70%.

 

Dels turistes que han vingut, en la seva majoria han estat espanyols, francesos i també italians. Per tant, són visitants de proximitat que s'han de sumar als turistes de la Imserso que solen venir a passar l'hiven a Lloret. Si aquestes dades defineixen el 2006, parlem ara del 2007 i de les previsions que hi ha sobre la taula.

 

El sector turístic de Lloret està treballant en diferents productes. El més important és el sol i la platja, però n'hi ha d'altres de complementaris, com el turisme esportiu, la Imserso i el de proximitat. L'objectiu és atraure turisme tots els mesos de l'any. La primera cita important del 2007 és Fitur, la fira de turisme de Madrid, que tindrà lloc a finals de gener. Allà es donaran els indicadors de què hem d'esperar de l'any a nivell turístic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist