18 C
Blanes

Un nou cementiri, adaptat a totes les religions

Lloret disposarà d'un cementiri nou, a mig termini, que estarà preparat per acollir enterraments de les diverses religions que conviuen a la vila. El futur equipament tindrà una concepció diferent als cementiris habituals.   Serà de tipus paisatgístic, és a dir, estarà dissenyat per a passejar amb tranquil·litat i gaudir de les vistes que hi […]

Darreres Notícies

Lloret disposarà d'un cementiri nou, a mig termini, que estarà preparat per acollir enterraments de les diverses religions que conviuen a la vila. El futur equipament tindrà una concepció diferent als cementiris habituals.

 

circo de las estrellas

Serà de tipus paisatgístic, és a dir, estarà dissenyat per a passejar amb tranquil·litat i gaudir de les vistes que hi ha des del camí dels Tres Turons, a tocar el terme de Blanes. A més d'aquesta nova concepció de cementiri, l'equipament, com dèiem, acollirà enterraments de diversa tipologia.

 

Això és el que demana la població, que acumula fins a un centenar de nacionalitats diferents. El nombre d'habitants ha crescut, en els últims anys, un 30%, bàsicament, en motiu de la immigració. El futur cementiri, que ocuparà un espai de 25 hectàrees, està previst dins el nou pla general d'urbanisme.

 

L'actual equipament es troba es fase d'ampliació, després que s'hagi hagut de rehabilitzar la seva part més antiga. Es calcula que, en pocs anys, quedarà totalment saturat. I que en caldrà un de nou. Un altre servei funerari que s'amplia és el de tanatori. Segons l'ajuntament, les dues sales de vetlla actuals no són suficients. A més d'incrementar el servei actual, es preveu que en el nou cementiri s'hi ubiquin més sales de vetlla.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist