22.2 C
Blanes

Un pregó a dues veus, relacionades amb els jocs Special Olympics

Com ja és tradicional, el pregó donarà aquest divendres el tret de sortida oficial a les Festes de Sant Romà 2006. Un pregó que enguany i com a novetat anirà a dues veus a càrrec de Francesc Martínez de Foix, president dels Special Olympics Catalunya, i Eloi Cullell Vidal, el noi que va protagonitzar l'espot […]

Darreres Notícies

Com ja és tradicional, el pregó donarà aquest divendres el tret de sortida oficial a les Festes de Sant Romà 2006. Un pregó que enguany i com a novetat anirà a dues veus a càrrec de Francesc Martínez de Foix, president dels Special Olympics Catalunya, i Eloi Cullell Vidal, el noi que va protagonitzar l'espot que tots vam poder veure per TV3.

 

circo de las estrellas

Sense dubte, el bon regust de boca que ens han deixat a tots aquests jocs ha estat el motiu perquè l'alcalde de la vila hagi convidat aquestes persones a fer el pregó de festes. La regidora de cultura, Laura Bertran, ha convidat a tothom a assistir-hi.

 

Un pregó que tindrà lloc aquest divendres a la tarda des de la sala d'actes de l'Ajuntament i que també podran seguir en directe a través de Nova Ràdio Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist