21.8 C
Blanes

Un semàfor nou, a dins d’una rotonda

Ubiquen un semàfor a l'interior de la rotonda que dóna accés a la riera, des de la carretera Vila de Blanes. Funciona des de fa una setmana i té per finalitat regular el trànsit que s'acumula en aquest punt neuràlgic.   L'objectiu és donar pas dels vehicles que vénen des de Just Marlès, la riera, […]

Darreres Notícies

Ubiquen un semàfor a l'interior de la rotonda que dóna accés a la riera, des de la carretera Vila de Blanes. Funciona des de fa una setmana i té per finalitat regular el trànsit que s'acumula en aquest punt neuràlgic.

 

circo de las estrellas

L'objectiu és donar pas dels vehicles que vénen des de Just Marlès, la riera, per evitar les retencions que es produeixen quan la circulació que arriba des de Blanes i des de Fenals és intensa. El regidor de governació, Ignasi Riera, explica que, quan es posi en marxa la nova terminal d'autobusos, el trànsit es complicarà, encara més, en aquesta rotonda. I, per tant, el semàfor serà més necessari.

 

L'ajuntament es mostra satisfet amb la posada en marxa del semàfor, tot i que reconeix que cal que els conductors s'acostumin a la seva presència. L'objectiu és garantir una circulació de vehicles més segura i fluïda. El regidor ha explicat que no tenen previst col·locar més semàfors a l'interior de les rotondes de Lloret.

 

Afegeix que aquest és un cas aïllat en el municipi, ja que la rotonda no és regular, té una forma estranya. Ignasi Riera afegeix que, mentre no es construeixi la ronda de circumvalació de Lloret, que traurà bona part dels vehicles fora del casc urbà, la rotonda haurà de suportar una quantitat de trànsit superior a la desitjable.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist