21.5 C
Blanes

Un torneig històric de tennis-taula porta 300 esportistes a Lloret

Uns 300 aficionats al tennis-taula, vinguts d'arreu d'Europa, són a Lloret on disputen un torneig d'aquesta modalitat esportiva. És una competició que podríem qualificar d'històrica, ja que s'organitza per 20ena vegada a la vila.   A més, segons l'organització, és una cita quasi única, ja que hi ha pocs tornejos dedicats al tennis-taula, comparats amb […]

Darreres Notícies

Uns 300 aficionats al tennis-taula, vinguts d'arreu d'Europa, són a Lloret on disputen un torneig d'aquesta modalitat esportiva. És una competició que podríem qualificar d'històrica, ja que s'organitza per 20ena vegada a la vila.

 

circo de las estrellas

A més, segons l'organització, és una cita quasi única, ja que hi ha pocs tornejos dedicats al tennis-taula, comparats amb els molts que es duen a terme de futbol o de bàsquet. Els participants fan una estada d'una setmana a Lloret, on combinen la pràctica esportiva i la visita turística. Ho organitza l'Agència de Viatges Fenals.

 

La seva directora, Nicole Raetz, exposa que els aficionats procedeixen d’Holanda, Bèlgica, Alemanya i Anglaterra. Els participants van arribar dissabte a Lloret. Després de passar un dia fent el turista, es donen cita en el pavelló del Molí on juguen els diferents partits de tennis-taula. L'accés al pavelló del Molí és gratuït.

 

Demà acull la final del torneig de tennis-taula, entre les 9 del matí i les 4 de la tarda. De cara a la pròxima setmana, els organitzadors tornaran a emplaçar un altre torneig esportiu a la vila d'àmbit europeu. En aquesta ocasió serà de futbol-sala i s'arribarà a l'edició número 23.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist