24.7 C
Blanes

Un únic equip de bàsquet

El bàsquet masculí i femení de Lloret s'han unit en una sola entitat, després d'estar anys treballant de forma separada. A partir de setembre, existirà, només, el Club de Bàsquet Lloret, que comptarà amb uns 300 jugadors, que formaran un total de 21 equips.   Els seus representants consideren lògic que el que abans eren […]

Darreres Notícies

El bàsquet masculí i femení de Lloret s'han unit en una sola entitat, després d'estar anys treballant de forma separada. A partir de setembre, existirà, només, el Club de Bàsquet Lloret, que comptarà amb uns 300 jugadors, que formaran un total de 21 equips.

 

circo de las estrellas

Els seus representants consideren lògic que el que abans eren dos clubs corresponents a un mateix esport i d'una mateixa població es fusionin en un de sol. Serà gestionat per una junta nova, de recent creació, que incorpora membres de les entitats anteriors.

 

També compta amb un logotip nou, que evidencia que el bàsquet local comença una etapa diferent. Els entrenaments ja han començat per als jugadors del Club Bàsquet Lloret, que tenen com a objectiu pujar de categoria.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist