22 C
Blanes

Una cloenda diferent amb els vehícles clàssics

S'acaba l'estiu i l'Associació de Vehicles Clàssics l'acomiada d'una manera especial. El cap de setmana del 9 i 10 de setembre, hi haurà una trobada de cotxes antics diferent a les habituals. Els aficionats es reuniran al passeig Verdaguer, on deixaran els seus vehicles exposats. I enlloc de desplaçar-se amb els seus cotxes particulars, els […]

Darreres Notícies

S'acaba l'estiu i l'Associació de Vehicles Clàssics l'acomiada d'una manera especial. El cap de setmana del 9 i 10 de setembre, hi haurà una trobada de cotxes antics diferent a les habituals. Els aficionats es reuniran al passeig Verdaguer, on deixaran els seus vehicles exposats. I enlloc de desplaçar-se amb els seus cotxes particulars, els participants aniran en bus als Go Karts, on passaran el matí i després des de Blanes agafaran un katamaran, per anar a dinar a Porto Pi, una cala de Tossa.

 

circo de las estrellas

Segons explica el president de l'entitat, Ramon Ramos, l'objectiu és organitzar una trobada amb activitats variades, i no només fer una volta amb els cotxes, com ja fan cada mes. Els participants recuperaran els seus cotxes a la tarda, quan es desplaçaran des del passeig fins a l'hotel Rigart, on els oferiran un còctel.

 

L'endemà diumenge, la festa continuarà amb una excursió fins a la zona volcànica d'Olot. Finalment, l'acte de cloenda serà un dinar de germanor a Santa Pau, on es repartirà un obsequi per a tots els aficionats.

 

Recordem que la trobada de vehicles clàssics per acomiadar l'estiu tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre, és a dir, els dies 9 i 10. Tothom que vulgui apuntar-s'hi, només ha de fer una transferència al número de compte que consta al programa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist