22.2 C
Blanes

Una decoració nadalenca reciclable i econòmica

L'arbre de Nadal que hi ha davant l'ajuntament costa menys de la meitat que un avet tradicional. Segons fonts municipals, si un avet, com els que hi havia abans, costa uns 1.500 euros, l'arbre que presideix la plaça de la vila, fet de plantes i branques, no arriba als 600 euros. El regidor de medi […]

Darreres Notícies

L'arbre de Nadal que hi ha davant l'ajuntament costa menys de la meitat que un avet tradicional. Segons fonts municipals, si un avet, com els que hi havia abans, costa uns 1.500 euros, l'arbre que presideix la plaça de la vila, fet de plantes i branques, no arriba als 600 euros.

El regidor de medi ambient, Josep Teixidor, explica que els elements vegetals que formen l'arbre es reciclaran ja que aquest any el municipi disposa d'una trituradora de bona qualitat que ho convertirà en compost.

circo de las estrellas

Un detall que enguany crida l'atenció és el bosc que envolta l'arbre de Nadal. Seguint aquesta línia ornamental, el passeig Verdaguer també compta amb petites illes d'arbres que donen una imatge de bosc d'hivern.

Josep Teixidor ha afirmat que les plantes utilitzades per a crear aquesta imatge nadalenca "seran replantades als diferents espais verds de Lloret."

L'ajuntament destaca que si els llums de Nadal es veuen només quan es fa fosc, les plantes i arbres de decoració es poden gaudir durant tot el dia. Segons el consistori, els veïns valoren l'esforç fet per canviar cada any l'ornamentació nadalenca, que, d'una banda, és reciclable, i, d'altra banda, té un cost més econòmic.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist