16.5 C
Lloret de Mar

Una dotzena de músics actuaran a l’Església de Sant Romà en la Nit de la Guitarra

L'organitzen el Festival de Guitarra del Mediterrani i la Parròquia de Lloret. El preu és de 10 euros, excepte els menors de 12 anys, que tenen l'accés gratuït.

Darreres Notícies

La Nit de la Guitarra se celebra aquest dijous a l’església de Sant Romà. L’organitzen conjuntament el Festival de Guitarra del Mediterrani i la Parròquia de Lloret, que a través del concert recaptaran diners per a la restauració de l’orgue.

El programa inclou deu guitarristes: Ricard Sànchez, Tono Blasi, Marta Casas, Silvia Nogales, Isabel Garcia, Josep Soto, Javier Gavara, Ricard Segura, Oriol Saltor i Jaume Saltor. Estaran acompanyats pel violoncel·lista Ignasi Prunés i pel saxofonista David Hernando. Plegats, oferiran un repertori variat i, també, interpretaran una peça de manera conjunta.

El responsable del Festival de Guitarra del Mediterrani, Tono Blasi, creu que el concert d’aquesta setmana serà “espectacular”, ja que s’aplegaran els músics que han passat pel festival al llarg de l’estiu.

Núria Riba, representant de la Parròquia, està molt agraïda de la iniciativa i explica que ajudarà a la restauració de l’orgue i també al manteniment.

La Nit de la Guitarra és aquest dijous, a les nou del vespre, a l’Església de Sant Romà. El guitarrista lloretenc Josep Soto, que és un dels artistes convidats al festival, destaca que és un espai molt agradable per fer-hi aquests concerts instrumentals.

El preu de l’entrada és de 10 euros. Per als menors de 12 anys, l’accés és gratuït.

spot_img

El + Vist