25.6 C
Blanes

Una exposició sobre els ports de Catalunya i la seva evolució fa parada a Lloret

Els ports de Catalunya han experimentat una evolució molt gran durant els últims anys, en concret, al llarg de tot un segle, entre els anys 1880 i 1980. Un recull de fotografies, en blanc i negre, retrata tots els canvis que han viscut les zones portuàries, com a Barcelona o Vilanova.   L'exposició és una […]

Darreres Notícies

Els ports de Catalunya han experimentat una evolució molt gran durant els últims anys, en concret, al llarg de tot un segle, entre els anys 1880 i 1980. Un recull de fotografies, en blanc i negre, retrata tots els canvis que han viscut les zones portuàries, com a Barcelona o Vilanova.

 

circo de las estrellas

L'exposició és una creació del Museu Marítim Drassanes Reials de Barcelona i ara, per primera vegada, surt en itinerància. La primera parada o escala és a Lloret. La mostra sobre els ports de Catalunya i la seva evolució obre les portes avui divendres a l'antic sindicat, a la sala del primer pis. La podran visitar fins el 25 de febrer. Cada dia, excepte els dilluns, de 10 del matí a una del migdia, i a les tardes, de 4 a 7.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist