22 C
Blanes

Una fira medieval més atractiva i completa que mai

Una fira medieval potenciada posa, aquest cap de setmana, el punt i final a les Festes de Sant Romà. Tot enllestit per als més d’una vintena d’espectacles i propostes que convertiran el centre de Lloret en un espai que hem vist, recreat, per exemple, en pel·lícules sobre l'edat mitjana.   Els carrers del centre i […]

Darreres Notícies

Una fira medieval potenciada posa, aquest cap de setmana, el punt i final a les Festes de Sant Romà. Tot enllestit per als més d’una vintena d’espectacles i propostes que convertiran el centre de Lloret en un espai que hem vist, recreat, per exemple, en pel·lícules sobre l'edat mitjana.

 

circo de las estrellas

Els carrers del centre i indrets com la plaça de l'església, la plaça del Carme o la plaça Piferrer estaran ocupats, dissabte i diumenge, per la demostració d'oficis artesans, música malabar, teatre itinerant, parades de productes, cercaviles èlfiques, cabanes medievals, ludoteca infantil, etc.

 

El regidor de comerç, Víctor Llasera, explica que la sisena edició del certamen és més completa que en anys anteriors. “Serà més atractiva i completa”, afirma Llasera. És una fira que atrau visitants de proximitat a Lloret, que provenen de les comarques de Girona i Barcelona. I és que hi ha moltes activitats per fer i per contemplar. Una de les més vistoses és la demostració de vols de falcons, que tindrà lloc dissabte a les 12 del migdia.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist