21.8 C
Blanes

Una iniciativa benèfica curiosa

Els turistes més joves no només venen de vacances a Lloret per anar de festa i divertir-se, sinó perquè realment els agrada la destinació i Catalunya en general. Ho afirma una agència de viatges alemanya, que ha organitzat un acte benèfic amb clients seus per demostrar-ho.   Ha consistit en un torneig de futbol, que […]

Darreres Notícies

Els turistes més joves no només venen de vacances a Lloret per anar de festa i divertir-se, sinó perquè realment els agrada la destinació i Catalunya en general. Ho afirma una agència de viatges alemanya, que ha organitzat un acte benèfic amb clients seus per demostrar-ho.

 

circo de las estrellas

Ha consistit en un torneig de futbol, que va tenir lloc dissabte passat, amb el que han recollit quasi 600 euros. L'organització els entregarà a les persones malaltes de càncer. Els hi farà arribar a través de la secció de Lloret de l'Associació Catalunya Contra el Càncer. El cap de guies de l'agència, Eric Voye, explica que van triar aquesta causa perquè ho van decidir per majoria els participants.

 

El torneig de futbol va convocar 300 joves alemanys, d'entre 16 i 21 anys. Van jugar en equips mixtes i en equips masculins. Cadascun d'ells va pagar 2 euros per participar, i la resta dels diners els van recaptar amb el servei de bar.

 

L'acte benefico-esportiu va tenir lloc dissabte a les pistes d'atletisme. I donat el bon resultat, l'agència de viatges, que s'anomena Ruf Raisen i fa temps que opera a Lloret, anuncia noves iniciatives l'estiu que ve.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist