26.4 C
Blanes

Una lloretenca demana a la ONU l’autodeterminació del poble saharaui

Una lloretenca vinculada al PP, Inès Jàvega, encapçala una associació que defensa els drets del poble saharaui. L'entitat, creada a Lloret de Mar, ha dut a terme una gesta remarcable. Ha anat fins la seu de les Nacions Unides a Nova York, on Inès Jàvega va exposar, durant set minuts, perquè s'ha de proporcionar autonomia […]

Darreres Notícies

Una lloretenca vinculada al PP, Inès Jàvega, encapçala una associació que defensa els drets del poble saharaui. L'entitat, creada a Lloret de Mar, ha dut a terme una gesta remarcable. Ha anat fins la seu de les Nacions Unides a Nova York, on Inès Jàvega va exposar, durant set minuts, perquè s'ha de proporcionar autonomia al poble saharaui, desplaçat des de fa més de 30 anys en els camps de refugiats de Tindouf.

 

circo de las estrellas

Avui hem parlat amb ella i ens ha explicat que el mateix poble saharaui està decidit a trobar una solució al conflicte. L'exposició oral que va pronunciar Inés Jàvega a la seu de les Nacions Unides va servir per demanar una cosa que no és nova, l'autodeterminació per al poble saharaui.

 

L'Associació Saharuai per a la defensa dels Drets Humans va visitar, doncs, les Nacions Unides a Nova York. Hi van assistir 25 representants, dels quals Jàvega era la única catalana. Ara estan a l'espera de rebre una resposta per part de l'organisme internacional.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist