22 C
Blanes

Una nova plataforma preservarà el patrimoni cultural i històric de Lloret.

Contratemps, aquest és el nom d'una nova plataforma que s'ha creat recentment a Lloret de Mar. L'objectiu pel qual s'ha decidit crear l'entitat és de preservar les singularitats històriques i culturals del municipi, com el pati de Can Garriga o el Passeig Verdaguer. Precisament, el passeig, o el projecte de pàrquing soterrat en aquest indret, […]

Darreres Notícies

Contratemps, aquest és el nom d'una nova plataforma que s'ha creat recentment a Lloret de Mar. L'objectiu pel qual s'ha decidit crear l'entitat és de preservar les singularitats històriques i culturals del municipi, com el pati de Can Garriga o el Passeig Verdaguer. Precisament, el passeig, o el projecte de pàrquing soterrat en aquest indret, ha estat el detonant per la creació de la plataforma.

 

circo de las estrellas

El nom de Contratemps s'ha triat perquè vol simbolitzar la idea d'anar en contra dels nous temps, en què, segons els membres de l’entitat, només es pensa en urbanitzar fins a primera línia de mar. La plataforma ja ha començat les seves accions reivindicatives. Es va estrenar el passat dilluns, diada de Santa Cristina, vestint la dona Marinera de blanc, amb l'objectiu d'atraure l'atenció dels ciutadans.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist