19.9 C
Blanes

Una paròdia sobre els artistes obre la temporada cultural de Lloret

"Maca, per favor… Els postres" és el nom de l'obra de teatre que aquest divendres obre temporada a l'Espai XXS. Es diu així, de forma incorrecta. “Els postres” i no “les postres”. Aquest detall ja deixa clara la vocació de l'espectacle. És, sobretot, fer riure.   L'obra se centra en el món de l'art, la […]

Darreres Notícies

"Maca, per favor… Els postres" és el nom de l'obra de teatre que aquest divendres obre temporada a l'Espai XXS. Es diu així, de forma incorrecta. “Els postres” i no “les postres”. Aquest detall ja deixa clara la vocació de l'espectacle. És, sobretot, fer riure.

 

circo de las estrellas

L'obra se centra en el món de l'art, la cuina d'autor i la música fusionada. Els parodia i deixa en evidència l'esnobisme que envolta aquests autodenominats artistes. Un dels seus autors i protagonista, l'actor Bruno Oro, explica que tracten “la cara dura de la gent que crea per crear, que es creuen grans artistes”.

 

Bruno Oro, a qui actualment podem veure al programa "Polònia" de TV3, i que té en el seu currículum “El cor de la ciutat” o “Minoria Absoluta”, representa el 50% de l'espectacle. L'altra meitat és Clara Segura, una actriu que ha passat per teatre, televisió i cinema (com la pel·lícula “Mar adentro” d'Alejandro Amenábar).

 

Els dos són amics des de fa temps i van començar a gestar "Maca, per favor… Els postres" com un gag que es va convertir en una obra de teatre, la qual ha acabat en el Festival Grec. Bruno Oro i Clara Segura van crear la companyia de teatre TOTAL MEMOS, arran d'aquest espectacle, creat sis anys enrere. L'èxit ha sigut absolut i diuen que l'última representació que oferiran serà la de demà a Lloret. De fet, ara representen una altra obra, titulada “No et moguis”.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist