19.5 C
Blanes

Una quarantena de vehicles no acaben el Rally Costa Brava Històric

Cap de setmana marcat pel món del motor. És el que ha viscut Lloret de Mar entre divendres i diumenge, en motiu del Rally Costa Brava Històric. Una competició espectacular, amb més públic que mai i sense incidents remarcables.   Dels 147 vehicles participants, una quarantena no va poder acabar els trams, perquè va ser […]

Darreres Notícies

Cap de setmana marcat pel món del motor. És el que ha viscut Lloret de Mar entre divendres i diumenge, en motiu del Rally Costa Brava Històric. Una competició espectacular, amb més públic que mai i sense incidents remarcables.

 

circo de las estrellas

Dels 147 vehicles participants, una quarantena no va poder acabar els trams, perquè va ser un ral·li dur. Cal tenir en compte que tant els cotxes com les motos tenien més de 25 anys d'antiguitat. Àlex Romaní, president de Rally Clàssics, destaca que “ha estat un ral·li molt dur i han estat 12 hores divendres, 12 hores dissabte i el tram de diumenge. Al final van acabar 100 vehicles”.

 

Tot i que en competicions de regularitat el menys important són els resultats, cal dir que el paper fet pels equips lloretencs ha estat molt bo. Segona posició en cotxes per a Tallada-Vagó i primera posició en motos per a Josep Teixidor-Andreu Rota. El guanyador en cotxes va ser l'italià Fioritto, igual que l'any passat.

 

Una altra lectura positiva és el públic assistent. Ha superat el de l'any passat i s'ha pogut recuperar l'ambient del ral·lis d'abans. Francesc Oliva, regidor de promoció econòmica de l'ajuntament, diu que “a les 3 del matí hi havia gent mirant els diferents trams. S’ha recuperat el públic d’abans”.

 

Una de les novetats d'enguany, el poder seguir el ral·li i el parc tancat a través de webs cams, ha suposat un al·licient més per la competició.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist