21 C
Blanes

Una sortida feta a mida dels malalts de càncer

Els malalts de càncer de Lloret estan cridats a anar d'excursió aquest dimecres. El destí és Poblet i Santes Creus. La visita l'organitza la secció local de l'Associació Catalunya contra el Càncer, que cada any duu a terme una sortida. L'objectiu és que totes les persones que pateixen la malaltia es trobin de forma anual. […]

Darreres Notícies

Els malalts de càncer de Lloret estan cridats a anar d'excursió aquest dimecres. El destí és Poblet i Santes Creus. La visita l'organitza la secció local de l'Associació Catalunya contra el Càncer, que cada any duu a terme una sortida. L'objectiu és que totes les persones que pateixen la malaltia es trobin de forma anual.

 

circo de las estrellas

En un principi, era una iniciativa oberta només a les dones que tenen càncer de mama, però amb el temps s'ha ampliat a tot tipus de malalts, als seus acompanyants i col·laboradors. La crida ha tingut un èxit absolut, ja que avui, dos dies abans de l'excursió, l'autocar ja és ple, tot i que queden unes poques places.

 

Els malalts aniran acompanyats dels voluntaris que van rebre formació en el curs organitzat mesos enrere. La sortida està prevista per dimecres, a 3 quarts de 8 del matí, des de la plaça de la vila. L'autocar pararà primer a Poblet, on es durà a terme una visita guiada, i més tard a Santes Creus. La tornada està prevista cap a les 8 del vespre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist