18 C
Blanes

Unanimitat per tirar endavant l’ordenança que prohibeix les obres a l’estiu

Tots els grups polítics de l'ajuntament donen el seu vist-i-plau a l'ordenança que prohibeix fer obres a l'estiu per evitar sorolls i molèsties als turistes. El ple ordinari d'aquest dijous ha aprovat la normativa de forma definitiva i última, i ara només cal que es faci acomplir de forma efectiva.   L'objectiu és conciliar l'activitat […]

Darreres Notícies

Tots els grups polítics de l'ajuntament donen el seu vist-i-plau a l'ordenança que prohibeix fer obres a l'estiu per evitar sorolls i molèsties als turistes. El ple ordinari d'aquest dijous ha aprovat la normativa de forma definitiva i última, i ara només cal que es faci acomplir de forma efectiva.

circo de las estrellas

 

L'objectiu és conciliar l'activitat de la construcció i el sector turístic. Josep Valls, regidor d'urbanisme, ha dit que “l’ordenança és necessària. És millor aquesta que la que no existia… S’ha fet un pas endavant molt important”. L'ordenança regula els horaris i les dates en què es poden realitzar obres al llarg de la temporada turística.

 

Prohibeix treballs que molesten durant els mesos de juliol i agost en el centre de Lloret. És a dir, no s'hi poden realitzar enderrocs, excavacions, moviments de terres ni ocupar carrers amb material d'obres. L'únic permès en aquests dos mesos són obres interiors que no generin enrenou.

 

Un altre element important que és regula és l'horari, com hem dit. Cap d'aquestes obres no pot començar abans de les 10 del matí. L'ordenança també regula els mesos de juny i setembre. Es manté l'hora d'inici dels treballs a les 10 del matí, pels que siguin sorollosos.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist