25.6 C
Blanes

Unes 1.000 persones participen a la marxa de les ermites

Un miler de caminants es va reunir ahir a Lloret per recórrer, un any més, la popular marxa de les ermites. En aquesta 28a edició, la cita ha aconseguit reunir menys persones que altres anys, però la procedència dels participants ha estat d'allò més variada, fins i tot n'han vingut de Reus, tal i com […]

Darreres Notícies

Un miler de caminants es va reunir ahir a Lloret per recórrer, un any més, la popular marxa de les ermites. En aquesta 28a edició, la cita ha aconseguit reunir menys persones que altres anys, però la procedència dels participants ha estat d'allò més variada, fins i tot n'han vingut de Reus, tal i com ha explicat, a tall d’anècdota, un membre del Xino Xano (entitat organitzadora), Josep Maria Lloveras.

 

circo de las estrellas

Com qualsevol activitat a l'aire lliure, la metereologia és molt important i la d'ahir va ser favorable. Si el temps és un dels elements que marquen la caminada, també ho és el seu rerafons, donar a conèixer el patrimoni cultural de Lloret a través de les seves ermites, que en són unes quantes. El miler de participants d'ahir va recórrer els camins que uneixen ermites tan lloretenques, com la de Sant Pere del Bosc, Santa Cristina o les Alegries, entre altres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist