21.8 C
Blanes

Unes 50 persones es faran càrrec de la seguretat en la processó marítima a Santa Cristina

Hi ha una part de la processó marítima a Santa Cristina que no es veu però cal que sempre hi sigui present. És la seguretat. Enguany una 50ena de persones se’n faran càrrec entre membres de Salvament Marítim, Creu Roja, protecció civil i Guardia Civil del mar.  Hi participen diferents estaments, tant per mar com […]

Darreres Notícies

Hi ha una part de la processó marítima a Santa Cristina que no es veu però cal que sempre hi sigui present. És la seguretat. Enguany una 50ena de persones se’n faran càrrec entre membres de Salvament Marítim, Creu Roja, protecció civil i Guardia Civil del mar. 

Hi participen diferents estaments, tant per mar com per terra amb l’objectiu que tot surti bé. La principal novetat és la incorporació al dispositiu de seguretat del voluntaris de protecció civil. Ho ha explicat Felip Carbonell, Cap de Protecció civil de LLoret.

circo de las estrellas

La principal recomanació que es dóna des de Protecció Civil pels que vagin demà en barca a Santa Cristina és que no es treguin mai les extremitats fora de l’embarcació. El nombre de barques que hi ha i el tipus de navegació que les obliga anar a totes juntes en processó fan més susceptible de patir accidents d’aquest tipus.    

L’altre recomanació per totes les embarcacions és seguir la tradició i no sobrepassar mai la nau capitana. El dispositiu de seguretat farà complir la normativa i estarà atent perquè no hi hagi cap entrebanc.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist