25.6 C
Blanes

Unes 60 activitats per la Festa Major de Santa Cristina 2006.

Una seixantena d'activitats ocuparan Lloret de Mar durant dues setmanes, en motiu de la Festa Major. Varietat i gratuïtat en la immensa majoria de la programació, de caire musical, cultural, infantil, esportiu, lúdic i també medi ambiental. L'objectiu, segons fonts municipals, és que la Festa Major arribi i la gaudeixi tothom, tant els veïns com […]

Darreres Notícies

Una seixantena d'activitats ocuparan Lloret de Mar durant dues setmanes, en motiu de la Festa Major. Varietat i gratuïtat en la immensa majoria de la programació, de caire musical, cultural, infantil, esportiu, lúdic i també medi ambiental.

L'objectiu, segons fonts municipals, és que la Festa Major arribi i la gaudeixi tothom, tant els veïns com també els molts turistes que aquests dies visiten la nostra vila. Enumerar tots els actes de la Festa Major de Santa Cristina seria feixuc, però sí que volem destacar la presentació del retaule de Pere Serafí, un retaule de gran valor del segle XVI, que s'ha restaurat i es presenta el dissabte 22 de juliol, a les 9 del vespre al pati Ses Escoues. L'acte va a càrrec de la Fundació Sant Romà.

circo de las estrellas

Una bona part dels actes són concerts, tant de rock, com sardanes, havaneres, música tradicional, arpa i country. També hi haurà activitats culturals, com les exhibicions de puntaires, i de caire esportiu. De cara a la mainada, hi ha previstos jocs de cucanya, inflables i un concurs de pesca, a més de les atraccions de la fira. No hem d'oblidar els actes del dia de Santa Cristina, el cinema a la fresca, la neteja del fons marí de Cala Canyelles, els focs artificials i la gimcana nocturna.

Quan i a on es fan aquestes activitats ho trobaran detallat en el programa de Festa Major, que enguany està il·lustrat amb els vitralls de l'ermita de Santa Cristina, restaurats recentment.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist