19.5 C
Blanes

Uns 50 artistes participaran en la Fira del Dibuix i la Fotografia de Lloret

Una cinquantena d’artistes ompliran, amb les seves obres, el centre de Lloret, aquest cap de setmana, en motiu de la Fira del Dibuix i la Fotografia. El certamen, que va emplaçat en el passeig Verdaguer, arribarà així a la 22ena edició, amb un nivell de participació lleugerament superior al de l'any passat. Tot i que […]

Darreres Notícies

Una cinquantena d’artistes ompliran, amb les seves obres, el centre de Lloret, aquest cap de setmana, en motiu de la Fira del Dibuix i la Fotografia. El certamen, que va emplaçat en el passeig Verdaguer, arribarà així a la 22ena edició, amb un nivell de participació lleugerament superior al de l'any passat.

Tot i que no és una fira dedicada expressament a la venda, hi participen artistes d'arreu de les comarques gironines i barcelonines. L'únic requisit exigit és que la seva obra sigui original i d'autor, segons Josep Blanch, representant d'una de les entitats organitzadores. Per tant, la Fira del Dibuix i la Fotografia de Lloret no és un mercat, en el sentit estricte del terme, sinó que s'ofereix com un espai on els artistes donen a conèixer les seves creacions.

circo de las estrellas

En els 22 anys de vida del certamen, sempre ha predominat més el dibuix que la fotografia. A més, enguany, els artistes compten amb una novetat. Com que la fira dura dos dies, dissabte i diumenge, amb un horari intensiu, d'11 del matí a 12 de la nit, els participants podran degustar un bufet de manera gratuïta.

La Fira del Dibuix i la Fotografia (DIF) centrarà, doncs, l'atenció del cap de setmana. En el seu moment, va ser una iniciativa del Cercle Artístic Lloretenc, i actualment hi col·laboren l'Associació Popular d'Amics de la Cultura i l'ajuntament. La inauguració, amb autoritats, serà dissabte, cap a les 6 de la tarda. Els interessats en participar-hi, encara hi són a temps. Només cal que vagin al departament de cultura a formalitzar la inscripció.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist