18 C
Blanes

Veïns de Lloret Residencial denuncien talls reiterats d’aigua

Els veïns de Lloret Residencial denuncien que fa un mes i mig que pateixen talls d'aigua. Es produeixen, segons diuen, els caps de setmana i duren diversos dies. Com que el malestar és evident entre els parcel·listes, el seu representant, el president de la junta de conservació, Rafel Forné, ha anat a parlar amb l'empresa […]

Darreres Notícies

Els veïns de Lloret Residencial denuncien que fa un mes i mig que pateixen talls d'aigua. Es produeixen, segons diuen, els caps de setmana i duren diversos dies. Com que el malestar és evident entre els parcel·listes, el seu representant, el president de la junta de conservació, Rafel Forné, ha anat a parlar amb l'empresa que els proporciona l'aigua, Riera de Cabanyes.

La resposta que li han donat és que es tracta d'una avaria. Però els veïns no s'ho creuen i acusen la companyia de falta de previsió. Els veïns de la urbanització es queixen perquè fa 7 anys que paguen un cànon fix en el rebut de l'aigua, de 17 euros i mig, com a garantia del servei.

circo de las estrellas

Com que l'empresa no l'ha proporcionat en les últimes setmanes, han presentat una denúncia a Consum i tenen previst demanar més responsabilitats a la companyia Riera de Cabanyes. Els parcel·listes consideren que estan patint una situació insostenible, ja que quan no tenen aigua, no es poden dutxar ni rentar roba o els plats.

Expliquen que els últims talls han afectat tota la urbanització de Lloret Residencial, és a dir, unes 300 famílies. Pel que fa a la companyia, ha enviat un comunicat on explica l'avaria de diumenge. Diu que no sabia per on perdia l'aigua i que va costar trobar el punt exacte.

L'avaria la va poder reparar dilluns a la tarda i el servei es va anar restablint el llarg de la mateixa nit de dilluns. Les afectacions van ser a Lloret Residencial i a una altra urbanització, en aquest cas de Vidreres, però amb menor mesura. Segons els veïns, l'ajuntament els ha assegurat que es posarà en contacte amb la companyia per tal d'evitar més problemes per manca d'aigua.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist