23.6 C
Blanes

Veïns i autoritats de Lloret participen a la Ruta dels Mercaders

Representants de l'Obreria de Santa Cristina, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Ignasi Riera, i l'historiador lloretenc, Joan Domènech, participen avui en la Ruta dels Mercaders que està fent aquest estiu per diferents ports de la Mediterrània la Goleta Far-Barcelona. Una embarcació a vela del segle 19 que segueix la mateixa ruta que feien […]

Darreres Notícies

Representants de l'Obreria de Santa Cristina, juntament amb el regidor de Participació Ciutadana, Ignasi Riera, i l'historiador lloretenc, Joan Domènech, participen avui en la Ruta dels Mercaders que està fent aquest estiu per diferents ports de la Mediterrània la Goleta Far-Barcelona. Una embarcació a vela del segle 19 que segueix la mateixa ruta que feien en aquella època els mercaders pels ports de la mediterrània. En cada port s'hi fa un intercanvi.

 

circo de las estrellas

Els membres de l'obreria pujaran avui a la Goleta des del port de Gènova i faran parada al port de Santo Stefano on es trobaran amb representants de Bolsena i faran un intercanvi d'obsequis. L’Obrer Major, Salvador Palaudelmàs, explica que l’entitat regalarà als italians “una maqueta d’un llagut, que és un objecte propi d’aquí”. Des del port de Santo Stefano seguiran la ruta 7 dies més fins a l'Alguer on acaba.

 

Les gestions del lloretenc Agustí Blanch, secretari de la secció de modelisme naval del Club Nàutic Lloret i que també forma part de l'expedició lloretenca que participa en la Ruta dels Mercaders, han permès que la gent de Lloret de Mar pogués participar en aquesta iniciativa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist