22.2 C
Blanes

Vendre Lloret més enllà del sol i la platja

Els camins de ronda, visites guiades sobre la història local o convertir les masies en hotelets rurals. Són algunes de les propostes fetes divendres per veïns, empresaris i associacions, amb l'objectiu de vendre Lloret més enllà del sol i la platja.   Es van recollir durant una jornada centrada en descobrir l'atractiu natural i patrimonial […]

Darreres Notícies

Els camins de ronda, visites guiades sobre la història local o convertir les masies en hotelets rurals. Són algunes de les propostes fetes divendres per veïns, empresaris i associacions, amb l'objectiu de vendre Lloret més enllà del sol i la platja.

 

circo de las estrellas

Es van recollir durant una jornada centrada en descobrir l'atractiu natural i patrimonial de la vila per tal d'explotar-lo de forma sostenible i adreçar-lo de cara al turisme. El regidor de participació ciutadana de l'ajuntament, Ignasi Riera, explica que va ser una sessió “enriquidora” i “productiva”, ja que s’hi van donat cita empresaris, veïns a nivell particular, membres d'entitats, científics, biòlegs, etc.

 

Plegats van proporcionar diferents punts de vista per tal de potenciar Lloret en relació a la seva natura i paisatge. Les conclusions es faran públiques els propers dies. Però ja els avancen una proposta concreta. Es tracta d'organitzar un cap de setmana, que tindrà lloc a finals de setembre, perquè tots els sectors s'impliquin des de cada una de les seves activitats.

 

Ignasi Riera explica que l’adreçaran a turisme de “proximitat”, a visitants de les comarques gironines i d’arreu de Catalunya perquè descobreixin Lloret. Els dies triats són el 22 i 23 de setembre. El cap de setmana dedicat a Lloret Natura coincidirà, de forma expressa, amb la setmana de la Mobilitat Sostenible i el Dia del Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist