7 C
Lloret de Mar

Vetllada internacional de boxa i kick boxing, aquest diumenge, amb el Team Albino

Un dels moments més esperats el protagonitzarà la lloretenca Sara Gascons, que es retira a causa de les incompatibilitats laborals.

Sara Gascons, en un combat (Flickr)
Sara Gascons, en un combat (Flickr)

Darreres Notícies

El Team Albino organitza aquest diumenge una vetllada internacional, amb una vintena de combats en les modalitats de boxa i kick boxing. Hi participaran lluitadors d’Argentina, França i Catalunya, a més dels participants de l’entitat lloretenca.

El president, Albino Orquera, assegura que estan amb moltes ganes de celebrar la vetllada i explica que la cita comptarà amb combats d’esportistes amateurs i professionals.

“Tenim moltes ganes, hem preparat combats internacionals, en amateur i professional, i també posem a la nostra cantera”

Albino Orquera

Un dels moments més esperats el protagonitzarà la lloretenca Sara Gascons, campiona de Catalunya en tres ocasions i, des de fa un mes, també campiona d’Espanya. Aquest diumenge, posarà el punt final a la seva trajectòria com a lluitadora, a causa de les incompatibilitats laborals.

“Ha obtingut tres títols de Catalunya i fa un mes va ser campiona d’Espanya. Li ha arribat el moment de fer una aturada en la seva vida i això ja li impedeix estar en gran nivell”

Albino Orquera

Albino Orquera assegura que serà una gran nit. Assenyala que, per una persona que mai ha vist aquest tipus d’arts marcials en directe, serà “pura adrenalina”. En aquest sentit, matisa que son combats esportius en què tots els contrincants tenen un gran respecte pels altres lluitadors.

“És pura adrenalina, en tot moment la tensió està a flor de pell, però hi ha molt respecte i control, és un combat esportiu, no és una baralla”

Albino Orquera

La vetllada internacional Lord of the ring es disputarà aquest diumenge, a partir de les cinc de la tarda.

Les entrades es poden comprar de manera anticipada, al Pavelló Municipal d’Esports, que serà l’equipament que acollirà la vetllada. El preu de les localitats de la graderia és de 15 euros, mentre que els seients al costat del ring valen 20 euros

spot_img

El + Vist