21.8 C
Blanes

Visites guiades a diferents indrets de Lloret durant l’estiu

Lloret Turisme ha inclòs la oferta esportiva d’empreses privades dins del paquet de visites guiades d’aquest estiu. És una manera de potenciar també el turisme natural i esportiu a banda del cultural.  La oferta esportiva a càrrec d’empresa privades ja existia però aquest estiu és la primera vegada que des de Lloret turisme se’n fa […]

Darreres Notícies

Lloret Turisme ha inclòs la oferta esportiva d’empreses privades dins del paquet de visites guiades d’aquest estiu. És una manera de potenciar també el turisme natural i esportiu a banda del cultural. 

La oferta esportiva a càrrec d’empresa privades ja existia però aquest estiu és la primera vegada que des de Lloret turisme se’n fa difusió juntament amb les que ofereix sobre el patrimoni cultural. L’objectiu és donar una visió global de tota l’oferta que té Lloret alternativa al sol i la platja. Ho explica Maurici Carbó, gerent de Lloret Turisme.

circo de las estrellas

Pel què fa a la oferta patrimonial, els jardins de Santa Clotilde i el Museu Obert de Lloret, cal demanar hora prèviament a qualsevol oficina de turisme de la vila per concertar també d’idioma en què es vol fer la visita.

Aquestes visites guiades tenen una capacitat màxima de 30 persones per grup, pel què fa l’oferta de visites per part d’empreses privades, des de Lloret Turisme s’ofereix als interessats la relació d’activitats i fins i tot se’ls fa la reserva si ho volen. 

Les visites guiades a diferents indrets de Lloret es faran fins l'11 de setembre tot i que la voluntat del consistori és ampliar l’oferta fins i tot en temporada baixa.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist