22 C
Blanes

Xavier Crespo, alcalde i diputat per CiU

Xavier Crespo és, a més d'alcalde de Lloret, diputat del Parlament de Catalunya. Ho és des d'ahir a la nit. Ha sortit escollit com a número 4 dels 7 diputats que ha obtingut CiU a la circumscripció de Girona, els mateixos que en les eleccions del 2003.   Avui Xavier Crespo ha expressat la seva […]

Darreres Notícies

Xavier Crespo és, a més d'alcalde de Lloret, diputat del Parlament de Catalunya. Ho és des d'ahir a la nit. Ha sortit escollit com a número 4 dels 7 diputats que ha obtingut CiU a la circumscripció de Girona, els mateixos que en les eleccions del 2003.

 

circo de las estrellas

Avui Xavier Crespo ha expressat la seva alegria i satisfacció pels resultats assolits. Després de la victòria electoral a les quatre demarcacions catalanes, Crespo ha assenyalat que l'escull de CiU és arribar als acords que facin d'Artur Mas el nou president de la Generalitat.

 

Pel que fa a la seva nova carrera política, Crespo ha explicat que compaginarà les tasques d'alcalde i de diputat, i defensa que la seva feina al Parlament ha de servir per beneficiar el municipi i la comarca. D'entrada, un aspecte concret que vol millorar són les comunicacions. És a dir, ha anunciat que treballarà per desencallar els projectes viaris que estan aturats en el territori de Lloret, com la ronda de circumvalació.

 

La fita que es marca Xavier Crespo dins la nova etapa que ara comença al Parlament de Catalunya és la d'incidir en els pressupostos de la Generalitat a favor de Lloret i de la comarca de la Selva.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist