22 C
Blanes

Xavier Crespo (CiU) repeteix com a alcaldable per Lloret

Xavier Crespo ha confirmat que repetirà com a cap de llista. Serà l'alcaldable per a CiU en les eleccions municipals del 2007. Liderarà un equip, on es repeteixen noms, s'intercanvien regidories, i que està marcat per la continuïtat, per tal d'executar els projectes iniciats en aquest mandat. De baixes segures n'hi ha, de moment, una. […]

Darreres Notícies

Xavier Crespo ha confirmat que repetirà com a cap de llista. Serà l'alcaldable per a CiU en les eleccions municipals del 2007. Liderarà un equip, on es repeteixen noms, s'intercanvien regidories, i que està marcat per la continuïtat, per tal d'executar els projectes iniciats en aquest mandat. De baixes segures n'hi ha, de moment, una.

 

circo de las estrellas

És la de la número 2 de la llista, Anna Maria Gallart, regidora de turisme, que ha explicat que no continua per motius estrictament laborals. Xavier Crespo explica que han començat una gran quantitat de projectes des de l'any 2003, com el nou pla general d'urbanisme, que considera que s'han d'acabar.

 

Reitera que ara el municipi es troba en un moment de canvi i que cal donar resposta a les diferents necessitats turístiques, d’infrastructures, de creixement poblacional, etc. Més endavant es presentarà l'equip que formarà la candidatura de CiU, de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig. Xavier Crespo assegura que mantenen la il·lusió del primer dia i que es presenten als comicis amb energies renovades.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist