18 C
Blanes

Xavier Crespo haurà de delegar representació en els seus regidors

Xavier Crespo, en la condició de diputat del Parlament de Catalunya, haurà de delegar la seva representació a administracions i entitats de Lloret. Assegura, però, que la seva tasca i presència a la vila no es veuran afectades per la nova carrera política que comença avui, amb la constitució del nou Parlament.   Allà hi […]

Darreres Notícies

Xavier Crespo, en la condició de diputat del Parlament de Catalunya, haurà de delegar la seva representació a administracions i entitats de Lloret. Assegura, però, que la seva tasca i presència a la vila no es veuran afectades per la nova carrera política que comença avui, amb la constitució del nou Parlament.

 

circo de las estrellas

Allà hi és durant tot el dia Xavier Crespo, en representació de CiU per les comarques de Girona. De camí al Parlament català, l'alcalde i diputat ens ha explicat que la seva prioritat continua essent Lloret de Mar. “La meva feina fonamental serà, sempre, Lloret, tant des de la població com des de fora”.

 

Xavier Crespo reitera que el seu objectiu com a diputat és aconseguir millores per a Lloret. També espera que, en aquesta vuitena legislatura, Catalunya tingui un govern més estable, referint-se al nou tripartit d'esquerres.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist