22.2 C
Blanes

Xavier Crespo ja té l’equip de govern aprovat de forma definitiva

La nova organització es va presentar en un ple extraordinari que va omplir la sala de públic i que també va servir per aprovar les retribucions dels regidors i establir les normes de funcionament dels plens, les juntes de govern local i les comissions informatives.   L'alcade, Xavier Crespo, va explicar que s’han creat 8 grans regidories, […]

Darreres Notícies

La nova organització es va presentar en un ple extraordinari que va omplir la sala de públic i que també va servir per aprovar les retribucions dels regidors i establir les normes de funcionament dels plens, les juntes de govern local i les comissions informatives.  

L'alcade, Xavier Crespo, va explicar que s’han creat 8 grans regidories, dins de les quals hi ha diferents departaments. Així doncs, la distribució és la següent: Serveis Centrals i Medi Ambient anirà a càrrec d'Ignasi Riera; Urbanisme, de Josep Valls; Comunicació i Protocol, de Víctor Llasera; Serveis a les Persones, de Laura Bertran; Seguretat Ciutadana de Maria Àngels de la Torre; Promoció Econòmica de Francesc Oliva; Romà Codina s’encarregarà de coordinar l’equip de govern i l’alcalde portarà directament l’àrea de Turisme.  

circo de las estrellas

Xavier Crespo explica que a banda de la importància que ja de per sí tenen Hisenda o Urbanisme, on al capdavant hi ha un tinent d’alcalde, destaca la macroàrea anomenada Serveis a la Persona i que encapçala Laura Bertran. Una gran regidoria que posa de relleu el projecte de Xavier Crespo de promocionar i posicionar Lloret de Mar com una capital cultural, esportiva i de promoció del medi natural.

Un organigrama doncs, que tradueix de forma el projecte encarrilat per CiU en el darrer mandat i que des d’avui mateix comença a ser operatiu.

Com diem, dins de cada regidoria hi ha diferents departaments. Per exemple, dins de Serveis a les Persones, hi trobem Joventut i Festes, a càrrec d'Ivan Tibau, o Educació, a mans d'Ester Olivé. Dins de Medi Ambient hi ha Jardins i Parcs públics, que tindrà de regidora a Maria Antònia Batlle.  

En el ple també es va acordar que les sessions ordinàries tindran una periodicitat mensual i es duran a terme l’últim dilluns de cada mes.    

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist