18 C
Blanes

Xavier Crespo protesta perquè Santa Cristina forma part d’un PEIN amb nom de Blanes.

L'Ajuntament de Lloret demanarà una reunió amb la Generalitat per demanar que la zona PEIN (Pla d'Espais d’Interès Natural) on està inclòs el paratge de Santa Cristina no porti el nom de Blanes, com és el cas, i per reiterar que la Pineda de Fenals s'incorpori dins l'esmentat sector. Aquestes demandes no són noves. Ja […]

Darreres Notícies

L'Ajuntament de Lloret demanarà una reunió amb la Generalitat per demanar que la zona PEIN (Pla d'Espais d’Interès Natural) on està inclòs el paratge de Santa Cristina no porti el nom de Blanes, com és el cas, i per reiterar que la Pineda de Fenals s'incorpori dins l'esmentat sector.

Aquestes demandes no són noves. Ja es van fer arribar a la Generalitat un any enrere, en motiu de la tramitació del PEIN al voltant de la finca blanenca Pinya de Rosa. Com que no s'ha rebut resposta, el consistori anuncia que pensa continuar defensant la seva postura. L'alcalde de la vila, Xavier Crespo, creu que la decisió de la Generalitat, d'incloure Santa Cristina i no la pineda situada a Fenals, és una imposició no consensuada amb el territori, com a mínim amb el de Lloret.

circo de las estrellas

Crespo explica que, un any enrere, van presentar al·legacions demanant que Santa Cristina quedés fora del PEIN i que aquest incorporés una Pineda de Fenals, que estava en perill de desaparèixer. La decisió de la Generalitat ha estat precisament la contrària i això no satisfà les expectatives de l'Ajuntament. Segons l’alcalde, la Pineda ha quedat desclassificada arran de les negociacions de l'ajuntament. Per a Xavier Crespo, això no té sentit.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist