26.4 C
Blanes

Xavier Crespo reclama una puja de preus

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, anima l'empresariat turístic de la població a pujar els preus per tal d'oferir una bona qualitat del servei als visitants. Xavier Crespo destaca que, de turistes, a Lloret no en falten i que això implica una actualització i renovació constants del sector.   Tot plegat, assenyala l'alcalde, ha de repercutir […]

Darreres Notícies

L'alcalde de Lloret, Xavier Crespo, anima l'empresariat turístic de la població a pujar els preus per tal d'oferir una bona qualitat del servei als visitants. Xavier Crespo destaca que, de turistes, a Lloret no en falten i que això implica una actualització i renovació constants del sector.

 

circo de las estrellas

Tot plegat, assenyala l'alcalde, ha de repercutir en una oferta que sigui rendible per a l'empresari. Si no, acaba tancant les portes o bé oferint un servei que no és prou bo. Tot i animar el sector a pujar els preus, l'alcalde reconeix que no és fàcil i que tot depèn de les fluctuacions del mercat.

 

Assegura, però, que ara és un bon moment. I posa com a exemple les dades d'ocupació del mes de maig. Si al conjunt d'Espanya, de turistes n'hi van haver menys, a Lloret i a la Costa Brava en general van pujar. En el cas de la vila, tot plegat és fruit d'un canvi fet des de Lloret per actualitzar el model turístic.

 

El canvi l'han iniciat empresaris, l'administració local i també els veïns. Això és el que reconeixen, precisament, unes publicacions especialitzades. Són dues revistes, Hosteltur i Editur, que es reparteixen entre establiments turístics, i destaquen que Lloret ha fet un cop de timó per millorar com a destinació.

 

Segons Xavier Crespo, la implicació dels empresaris és bàsica per treballar cap a una millora i segons l'alcalde l'estan assumint els diferents sectors turístics de Lloret, com l'hoteler, el restaurador, el comercial, etc. Una altra realitat que recullen les publicacions és que s'ha retirat l'oferta obsoleta, és a dir, s'han tancat hotels que ja no feien negoci.

 

L'alcalde assenyala que han estat 16 els que han tancat les portes en els últims 4 anys. Valora el fet com a positiu, ja que diu que la quantitat no fa sempre la qualitat.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist