Diumenge, 24 gener 2021
11.1 C
Lloret de Mar
Noia navegant per novaradiolloret.cat

El web de Nova Ràdio Lloret va rebre 700.000 visites al llarg del 2020

Pel que fa a les xarxes socials, Facebook segueix sent l'espai on Nova Ràdio Lloret té més repercussió, amb més de 7 milions d'impactes.

Noia navegant per novaradiolloret.cat

Darreres Notícies

Consulta l’ordre del dia del ple ordinari del dilluns 25 de gener (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 25 de gener de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

El temporal Glòria, un any després, a Lloret de Mar

Les afectacions més destacades –que ja han estat reparades- es van produir al passeig marítim i al passeig Ferran Agulló de Fenals.

La justícia manté la data de les eleccions per al 14F

El govern no es planteja ni un nou decret ni una nova data electoral i esperen la decisió definitiva del Tribunal Superior de Justícia, que podria ser com a màxim el dia 8 de febrer.

Maria Antònia Batlle, número 5 a la llista gironina de Junts per Catalunya

La lloretenca, llicenciada en dret i empresària del sector turístic, afronta aquesta nova etapa en el món polític amb "honor i ganes de treballar per Lloret i Catalunya".

Lloret acull la meitat de rodatges al 2020, a causa de la pandèmia de la Covid-19

El municipi ha estat la localització escollida per al rodatge de diverses escenes de la superproducció 'Uncharted' i també de sèries com 'El inocente', 'Vida perfecta', 'Merlí' o 'Todos mienten'.

Prop de 700.000 visites ha rebut la pàgina web de Nova Ràdio Lloret durant l’últim any. Una pàgina web renovada completament l’octubre passat. Exactament, són 686.597 visites, que han generat més d’un milió de pàgines visualitzades.

La mitjana de visites al mes és de 57.216, que representen gairebé 2.000 visites al dia, tot i que en dies concrets s’han superat les 8.000. Unes dades que el regidor de Comunicació, Xavi Flores, valora de manera molt positiva. I remarca que l’emissora s’ha sabut adaptar als nous temps i avui en dia s’ha convertit en un mitjà multimèdia.

“D’una banda, una enorme alegria en veure que som el mitjà de comunicació de referència dels nostres conciutadans i, de l’altra, responsabilitat perquè les xifres indiquen que tenim una gran quantitat de gent ens segueix i això ens obliga cada dia a fer un servei excel·lent”

Xavi Flores

Al llarg del 2020, des de l’emissora s’han publicat 2.306 entrades a la pàgina web, entre notícies i programes. La notícia més vista ha estat la que anunciava la mort, a la guerra d’Armènia, d’Armen Knyazyan, propietari dels restaurants Giorgio i Xaloc. La segueixen la crònica sobre la investigació per part de la Policia Local de l’actuació d’uns agents durant la detenció d’un lladre a la vila i la notícia que confirmava un segon cas de coronavirus a Lloret proper a la primera persona afectada.

La gran majoria de visites, el 84%, són de Catalunya, mentre que un 10% són de diferents punts de l’Estat espanyol i la resta, d’altres països com França, Regne Unit, Alemanya, Noruega, Bèlgica, Estats Units, Holanda o Argentina.

Pel que fa a les xarxes socials, Facebook segueix sent l’espai on Nova Ràdio Lloret té més repercussió, amb més de 7 milions d’impactes.

El més destacat és que els vídeos publicats acumulen 2,4 milions de reproduccions. El més vist ha estat el de l’homenatge per donar ànims a la jove lloretenca Laura Castells, que suma 303.581 reproduccions. Un vídeo que va arribar a prop de mig milió de persones i va generar 65.000 interaccions.

També ha tingut molta repercussió el temporal marítim del 2 d’octubre, amb onades que saltaven el mur del passeig; aquest vídeo va aconseguir 181.848 reproduccions.

A Facebook, segueixen Nova Ràdio Lloret 14.607 persones. La següent xarxa social amb més repercussió és Insatgram, que compta amb 5.513 seguidors i 2,2 milions d’impactes. I, en tercer lloc, Twitter, amb 3.341 followers i 434.000 impactes.

- Publicitat -

El + Vist

Campanya de donació de sang a Lloret amb la col·laboració de la Immaculada Concepció

Els alumnes de 3r d'ESO han creat el lema 'A tu te'n sobra, a ells els en falta' i han fet els cartells i la difusió. La campanya es farà aquest dijous i divendres.

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.