Dimarts, 26 gener 2021
11.6 C
Lloret de Mar
Cartell de la campanya

Ja s’ha obert el termini per votar als Pressupostos Participats 2018

Es pot votar fins al 15 de juny i hi ha dues opcions: en línia o de manera presencial (a l'Oficina d'Informació i Atenció al Ciutadà o al centre cívic del Rieral).

Cartell de la campanya

Darreres Notícies

Es crea una plataforma digital de comerç per als establiments de Lloret

La futura eina s'ha exposat en el ple d'aquest dilluns, arran d'una moció de Força Lloret, aprovada per unanimitat.

Little Fish Shoes, de Lloret, millor iniciativa emprenedora de La Selva de l’any passat

Noelia Garvín es mostra molt satisfeta per rebre aquest reconeixement a la seva tasca artesana i creativa, que permet oferir sandàlies personalitzades.

A presó la parella detinguda a Saragossa per la mort d’una nena de dos anys

La parella, que té tres fills més en comú, havia residit a Lloret de Mar, on se'ls va retirar temporalment la custòdia dels menors.

Jordi Martí i Xavi Tibau participen del Rally Lloret amb la fita de pujar al podi

Jordi Martí explica que han fet diverses millores tècniques en el cotxe i que estan "amb moltes ganes" de competir, després d’un any complicat pels esdeveniments del motor, a causa de la pandèmia.

Últims dies per presentar les candidatures al premi Aurora

Aquest guardó té per objectiu reconèixer la tasca realitzada per dones o entitats que hagin treballat per millorar la situació de les dones a Lloret.

Ja es poden votar els pressupostos participats. El termini estarà obert fins al dia 15 de juny. Recordem que hi ha deu propostes diferents, que han passat la validació tècnica. El regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, anima a tothom a escollir la que més li agradi. I recorda que totes tenen beneficis per al conjunt del municipi.

Els projectes entre els quals es pot triar són els següents: fer una rotonda a l’accés a Cala Canyelles per la carretera de Tossa, instal·lar càmeres de videovigilància a les urbanitzacions, crear un parc d’educació ambiental al Turó d’en Buc, construir una nau per a ús d’hotel d’entitats, millorar la mobilitat i l’accessibilitat al Nucli Antic, fer millores a les instal·lacions esportives, renovar el paviment al passeig de Fenals, condicionar el passeig marítim i l’entorn de Sa Caleta, crear un escola/conservatori municipal de música i dansa i remodelar la pista esportiva de sorra del Pere Torrent.

Per votar hi ha dues opcions: en línia o de manera presencial (a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà o al centre cívic del Rieral).

El regidor ha afegit que la iniciativa dels Pressupostos Participats pretén aconseguir alguna millora per al municipi, però també fomentar la participació i cohesió ciutadana.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret acull una campanya de reciclatge d’envasos al mercat setmanal del Rieral

És una iniciativa de l’Associació de Marxants de les Comarques de Girona i PIMEComerç Girona amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i l’Ajuntament de Lloret.

L’Ajuntament ja ha fet el sorteig per conformar les meses electorals per si les eleccions es fan el 14F

Ahir a la tarda es tancava el termini per fer el sorteig, però les eleccions pengen d'un fil: entre avui i demà el TSJC ha de prendre una decisió.

L’Ajuntament ha lliurat 2.600 carnets MOLL al llarg del primer any de funcionament

Aquest carnet es va crear l'any passat perquè els veïns puguin visitar gratuïtament tots els equipaments del MOLL. L'Ajuntament valora positivament la demanda.