Divendres, 26 febrer 2021
11.3 C
Lloret de Mar
Sor Lucía Caram és la cara visible del programa

El programa Invulnerables, que atén 50 famílies a Lloret, vol sumar col·laboradors

Amb aquest objectiu s'ha fet la jornada d'aquest dijous a Lloret de Mar, on Sor Lucía Caram ha reclamat la col·laboració del sector privat.

Sor Lucía Caram és la cara visible del programa

Darreres Notícies

El Puntet ha col·laborat en una desena de projectes vinculats a la Covid-19 al llarg del 2020

El Punt d'Informació Juvenil ha presentat la Memòria del 2020, amb totes les dades dels seus serveis.

La Piscina de Lloret, seu del Campionat d’Espanya de Natació sincronitzada, del 12 al 15 de març

La competició, que es farà en les categories aleví i infantil, reunirà 600 persones, entre participants i acompanyants,.

Viajeros Callejeros i Optica’m exposaran els seus casos d’èxit en un seminari

El seminari, organitzat pel Servei d'Ocupació Municipal (SOM), es farà demà, de 10 a 12 hores, de manera virtual i serà gratuït.

Lloret de Mar és el municipi gironí on més s’han reduït els delictes el 2020

Segons l'estadística del Ministeri de l'Interior, la tendència és de descens arreu arran de les restriccions per la pandèmia. A Lloret, han caigut a menys de la meitat, passant de 3.507 a 1.629.

Felix Duchampt, triatleta olímpic, s’entrena a la Piscina de Lloret

El francès -que té pràcticament assegurada la plaça als Jocs Olímpics de Tòquio- està a Lloret preparant-se a consciència amb una desena d'esportistes d'elit.

50 famílies de Lloret de Mar estan ateses dins del programa Invulnerables. El projecte, que lluita contra la pobresa infantil, es duu a terme a vuit municipis catalans -entre ells, Lloret- per tal que els fills de famílies en risc d’exclusió social tinguin les mateixes oportunitats que la resta. Això s’aconsegueix a través de l’educació i atenent les necessitats puntuals de cada cas.

Invulnerables és una iniciativa que impulsa la Fundació La Caixa, amb el suport del Barça i altres entitats i administracions. La voluntat ara és sumar-hi empreses per tal de poder oferir més serveis a aquests infants i les seves famílies. Amb aquest objectiu, s’ha dut a terme una jornada aquest dijous a Lloret, adreçada als empresaris del territori.

La sessió, feta a l’hotel Guitart Central Park, ha permès conèixer el cas d’una jove, l’Omayma, que forma part del programa, gràcies al qual va aconseguir feina a l’establiment. La noia ho valora de manera molt positiva, així com la presidenta de la cadena Guitart Hotels, Cristina Cabañas.

La cara més visible d’Invulnerables és Sor Lucía Caram, que reclama col·laboració privada i defensa la solidaritat ‘km zero’. Des de l’Ajuntament, l’alcalde Jaume Dulsat fa una crida a col·laborar amb el programa Invulnerables.

Com hem dit, el projecte -que aviat sumarà més municipis implicats- és una iniciativa de la Fundació La Caixa. Jaume Masana, director territorial de CaixaBank, creu que és un programa molt interessant per fer front a una realitat que té molta cruesa. Una de les entitats col·laboradores és la Fundació del Barça a través del taller FutbolNet. La coordinadora és Sònia Piñero.

Invulnerables és una iniciativa que treballa perquè els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, sigui quin sigui el seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.