6.7 C
Lloret de Mar

El programa Invulnerables, que atén 50 famílies a Lloret, vol sumar col·laboradors

Amb aquest objectiu s'ha fet la jornada d'aquest dijous a Lloret de Mar, on Sor Lucía Caram ha reclamat la col·laboració del sector privat.

Sor Lucía Caram és la cara visible del programa
Sor Lucía Caram és la cara visible del programa

Darreres Notícies

50 famílies de Lloret de Mar estan ateses dins del programa Invulnerables. El projecte, que lluita contra la pobresa infantil, es duu a terme a vuit municipis catalans -entre ells, Lloret- per tal que els fills de famílies en risc d’exclusió social tinguin les mateixes oportunitats que la resta. Això s’aconsegueix a través de l’educació i atenent les necessitats puntuals de cada cas.

Invulnerables és una iniciativa que impulsa la Fundació La Caixa, amb el suport del Barça i altres entitats i administracions. La voluntat ara és sumar-hi empreses per tal de poder oferir més serveis a aquests infants i les seves famílies. Amb aquest objectiu, s’ha dut a terme una jornada aquest dijous a Lloret, adreçada als empresaris del territori.

La sessió, feta a l’hotel Guitart Central Park, ha permès conèixer el cas d’una jove, l’Omayma, que forma part del programa, gràcies al qual va aconseguir feina a l’establiment. La noia ho valora de manera molt positiva, així com la presidenta de la cadena Guitart Hotels, Cristina Cabañas.

La cara més visible d’Invulnerables és Sor Lucía Caram, que reclama col·laboració privada i defensa la solidaritat ‘km zero’. Des de l’Ajuntament, l’alcalde Jaume Dulsat fa una crida a col·laborar amb el programa Invulnerables.

Com hem dit, el projecte -que aviat sumarà més municipis implicats- és una iniciativa de la Fundació La Caixa. Jaume Masana, director territorial de CaixaBank, creu que és un programa molt interessant per fer front a una realitat que té molta cruesa. Una de les entitats col·laboradores és la Fundació del Barça a través del taller FutbolNet. La coordinadora és Sònia Piñero.

Invulnerables és una iniciativa que treballa perquè els infants i les seves famílies tinguin les mateixes oportunitats, sigui quin sigui el seu origen. L’objectiu és trencar el cercle de pobresa que es transmet de generació en generació a través d’una eina fonamental: l’educació.

spot_img

El + Vist